Távmunka

Kérdőív kitöltés pénzért

Az olyan oldalak, mint például a Marketagent azért fizetnek, hogy on-line kérdőívek kérdéseire válaszolj. A kérdőív kitöltés pénzért azért jó lehetőség, mert előzetes ismereteket nem igényel, így bárki bármikor belevághat. Sajnos a legtöbb ilyen oldal csak Amerikából érhető el, viszonylag ritka a hazánkban is használható lehetőség. Ez utóbbiak listáját találod ezen az oldalon.

Mivel egy-egy oldal a legtöbb esetben csak havi néhány alkalommal küld megbízást, a kifizetési limit eléréséhez több hónap is szükséges lehet. Emiatt érdemes minél több oldalhoz csatlakozni, így összességében gyakrabban fogsz kifizetéseket kapni, és persze többet is keresel. Egyes oldalakon érdekesebb, vagy számodra jobban megfelelő kérdőíveket kaphatsz, ezért érdemes lehet mindegyiknek adni egy esélyt.

Magyarországról használható kérdőíves oldalak listája

GFK

A GFK régi magyar, sokak által kedvelt rendszer, amiben levásárolható pontokat lehet gyűjteni. A pontokat különböző termékekre, mint például okosórára, hordozható töltőre, konyhai berendezésekre, játékokra és mindenféle másra lehet beváltani. Az ajándékkatalógus közel 100 terméket tartalmaz és időnként változik, ezért mindenki talál benne számára hasznos dolgokat. A pontok mellett 10 000 Ft-os ajándékutalvány sorsoláson is részt vesznek a regisztrálók. Bár a többi itt felsorolt oldallal szemben itt nem pénzt, hanem termékeket kapsz, munka/érték arányban a GFK jó ajánlat, ezért ide is megéri csatlakozni.

Daedalus Online

A Daedalus Online egy viszonylag új oldal Magyaroszágon, ezért még nem sokan használják. Ha most csatlakozol, nagyobb eséllyel kapsz kérdőíveket, ráadásul eMAG utalványt vagy akár 100 Eurót is nyerhetsz.

Marketagent

A kérdőívek kitöltése általában 3-10 perc időt szokott igényelni, és néhány száz Ft jár a kitöltésükért. Előfordul, hogy nem tartozol az adott kérdőív célcsoportjába, és ez már az első kérdés után kiderül - ilyenkor is kapsz egy 50-100 Ft körüli összeget ezért az egy válaszért. A lehetőség minél jobb kihasználásához tippeket olvashatsz a Kérdőíves pénzkeresés blogon, érdemes megfontolni és alkalmazni őket.

Toluna

A Toluna alapvetően szintén egy kérdőíves oldal, de tartalmakért, játékokért, szavazásokért is kaphatsz pénzt. Érdemes kipróbálni!

Prolific

Ha tudsz angolul, sok más kérdőíves oldal is rendelkezésedre áll, azonban a legtöbbön magyarok számára sajnos nincs sok lehetőség. Üdítő kivétel a Profilic, amely egyben az egyik legjobban fizető kérdőíves oldal is: minimum 1600 Ft körüli óradíjat kapsz a munkádért. Ezen az oldalon tudományos kutatásokban vehetsz részt. Nem csak kérdőívek kitöltéséért fizetnek, néha logikai játékokat kell játszanod, rajzfilmeket kell nézned, képekről kell véleményt mondanod és hasonlóan érdekes feladatokban vehetsz részt. Ahhoz, hogy meghívókat kapj, fontos, hogy megválaszold a Prescreening kérdéseket. Bár sok van belőlük, mindegyik lehetőséget adhat egy-egy tesztben való részvételre. Ha nem akarsz lemaradni a meghívókról, érdemes az oldalt nyitva hagyni, és figyelni, hogy érkezett-e új kérdőív. Van olyan nap, amikor egyetlen tesztet sem találni, máskor akár 6 is jöhet, és jellemzően 1-10 fontot kapsz kitöltésükért. A minimum kifizetés 5 font, amit gyorsan el lehet érni, mivel azonban a kivételnek fix 0.2 fontos díja van (+ 2.9%-ot is levon a PayPal), érdemesebb több pénzt összegyűjteni, és egyszerre nagyobb összeget kivenni. Én általában 30-40 fontig szoktam a pénzt gyűjteni kivétel előtt, ennyi viszonylag gyorsan összejön, ha mindig figyeli valaki, hogy van-e új kérdőív. Regisztrációnál az "I want to take part in studies"-t kell választani, amennyiben kérdőív kitöltőként, nem pedig kutatóként szeretnél regisztrálni.

SurveyRewardz

A SurveyRewardz egy angol nyelvű oldal, ami nemzetközileg elérhető, és magyar célcsoportnak is vannak kérdőíveik. A többi oldalhoz képest viszonylag jól fizetnek, ezért ha tudsz angolul, akkor érdemes regisztrálni.

Spider

Szintén angol oldal a Spider, aminek különlegessége, hogy általában már regisztráció után több, akár 10-15 kérdőív a rendelkezésre áll még Magyarországról is, így a többihez képest gyorsabban el lehet kezdeni a pénzkeresést.

Honey

Angolul tudók ezen az oldalon a fizetős kérdőívek mellett más pénzkeresési módokat is találhatnak.© 2010-2018 -